Ben jij een Student-Biker?

Geschreven op 25 January 2017 door in Studenten

Je hebt ze al vast voorbij zien fietsen of erover gehoord via vrienden. Die snelle, stijlvolle fietsen met reclame erop. Onze Student-Bikes zijn ideaal om op snelle manier van A naar B te komen en dat 100% gratis. Maar hoe kom jij als student aan zo een fiets? En wat houdt het in om Student-Biker te zijn? Bij Student-Bike hanteren wij een zorgvuldig selectieproces, bestaande uit:

  1. Aanmelden
  2. Oriƫnterend telefoongesprek
  3. Meet & Greet
  4. Het ophalen van je Student-Bike

De bedoeling van onze selectie is om hoogwaardige merkambassadeurs aan onze adverteerders te bieden. Je draagt namelijk een groot gedeelte bij aan de campagne van onze adverteerders. Als Student-Biker gebruik je de fiets op dagelijkse basis, kom je op prominente plekken in de stad en ben je een geschikte merkambassadeurs. Wij zoeken studenten die actief, competitief en ambitieus in het leven staan en betrokken community members zijn.

Student-Bikers kunnen BikeCoins verdienen door bepaalde routes te fietsen en acties uit te voeren gedurende campagnes. Deze BikeCoins zijn uit te geven in de webshop op de Student-Bike App. voor allerlei hippe producten, evenementen en diensten. Niet alleen fiets je jezelf rijk ook ben je altijd welkom op de Student-Bike borrels en feesten verspreid over het hele jaar.

Voel jij je aangesproken tot het bovengenoemde maar lijkt het je vooral leuk om je in te zetten als Student-Biker? Schrijf je dan nu in. Wij hopen je snel te kunnen ontmoeten.